Våra lokaler

Tre våningsplan och totalt 400 kvm. Här kan du läsa om husets planerade lokaler. Flera av rummen kommer att ha flexibla funktioner för att passa olika aktiviteter. De första rummen kommer att stå klara under våren 2019. Du kommer att kunna läsa på vår webbplats när lokaler finns att låna och hur du blir medlem i Hub18.

Lokal2018-12-20T13:21:25+00:00

Planerade lokaler

Övervåning (80 kvm)

Arbetsrum/mötesrum: Arbetsplatser (skrivbord och datorer) kombinerat med en mötesdel för informella möten (soffa och fåtöljer).
Pentry: Möjlighet att värma mat och att diska (mikrovågsugn, induktionsplatta och diskho).
Matrum/mötesrum: Bord och stolar för att äta mat/ha möten
Vilrum/mötesrum: Säng och bäddsoffa för gäster (t ex föreläsare) eller vilrum under dagen. Kan även användas som mötesrum.
Toalett

Nedervåning (200 kvm)

Stora rummet: Mestadels tomt för att vara flexibelt och kunna anpassas för många olika aktiviteter. Hög takhöjd (innertaket är borttaget), projektor riktad mot skärm vid ena kortsidan. Lämplig för t ex för evenemang, teater, konst och musik.
Vardagsrum/lounge: Soffa, fåtöljer och bord för att kunna umgås.
Kök: rymligt och fullt utrustat kök
Mötesrum: bord och stolar
Toalett
Varmförråd: Stolar och bord att plocka fram vid behov t ex vid aktiviteter i stora rummet.

Källare (120 kvm)

Kafé med steampunk-tema: Stolar och bord samt ett 1600-talsinspirerat rum med soffa. Kaféet kommer att drivas av en förening.
Alla är välkomna att använda kaféets lokaler när kaféet är stängt.

Verkstad med garageport ut:

En lång uppvikbar bänk att arbeta vid längs ena långsidan. En del verktyg kommer att finnas på plats. Här kan du t ex svetsa,
löda eller snickra eller själv laga cykeln i cykelverkstaden.

Toalett