Menu Error Warning Confirm Info Close Sort Edit Add Copy Checkbox default Checkbox checked Radio default Radio checked Up arrow Down arrow Left arrow Right arrow Facebook Facebook Twitter Twitter Instagram Instagram YouTube Hub18

Välkommen till HUB18!

HUB18 huset
Besök HUB18 på Kungsängsvägen 18A, Uppsala

Efter nästan tre års renovering är det snart dags att öppna HUB18 officiellt. Det är fortfarande en hel del kvar som är planerat, men så kommer det alltid att vara på HUB18. Här är det något nytt på gång varje dag och här påbörjas ständigt nya spännande projekt.

Det är en perfekt plats för alla som gillar att skapa, arrangera, berätta, drömma, eller bara ha kul tillsammans. Kom gärna hit en stund och upptäck alla möjligheter som gömmer sig här. Kanske någon av dem väntar på just dig?

Vad är HUB18?

Hub18 är en ideell förening som privatpersoner och föreningar kan bli medlem i. Konceptet är ganska brett, med fokus på alla former av samhällsförbättrande initiativ, och möten mellan människor och idéer.

HUB18 är också en byggnad på 450 m2 beläget ute i Boländerna i Uppsala. Det är ett hus fullt av potential och massor av intressanta besökare. Det är genom de fantastiska projekt som uppstår här som HUB18:s verksamhet blir mer specifik.

Här finns en lounge, en scen, kontorsutrymmen med projektorer och HD-TVs, en verkstad full av verktyg och maskiner, flera 3D-skrivare, kök och bar, och mysiga utrymmen för spel, pyssel och umgänge.

Här kan man arrangera saker. Konserter, uppträdanden, fester, föreläsningar, studiecirklar, konferenser, spelkvällar, turneringar, och mängder av andra aktiviteter.

Här möts människor från alla möjliga bakgrunder, kulturer och intressen. Här föds idéer som förändrar världen, och här finns resurserna för att göra verklighet av drömmar.

Kom hit och gör något som engagerar dig!

Vad betyder HUB18?

Namnet "Hub" syftar på den datatekniska termen för centrum i ett (dator)nätverk och "18" står för Uppsalas riktnummer 018. Siffran 18 anspelar också på husets gatuadress Kungsängsvägen 18a.

Kontakt

Besöksadress: Kungsängsvägen 18a, 75323 Uppsala

E-postadress: hello@hub18.se

Tobias Lundgren

Tobias Lundgren - 076 611 92 73

Huvudansvarig, professionell problemlösare, har koll på det mesta, sover för lite.